Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Καλως ήλθατε στην παραδοσιακή ταβέρνα του Μουσάτου στο Κουρουνοχώρι.

Καλως ήλθατε στην παραδοσιακή ταβέρνα του Μουσάτου στο Κουρουνοχώρι.








Το 2008 ξεκίνησε την λειτουργία της η ταβέρνα ''Ο Μουσάτος'' στο Κουρουνοχώρι. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατόρθωσε να αποκτήσει πολλούς φίλους του καλού και ποιοτικού φαγητού.

Εκεί στην ταβέρνα του Μουσάτου με θέα την πανέμορφη κοιλάδα και το χωριό Άγιοι Απόστολοι σας περιμένει ο Αντρέας και η οικογένεια του για να σας σερβίρουν παραδοσιακές γεύσεις από τοπικές συνταγές. Το ζεστό περιβάλλον, η πανέμορφη θέα, η άψογη εξυπηρέτηση και οι σπιτικες συνταγές αποτελούν εγγύηση για ένα απολαυστικό γεύμα.

Η μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει όλα τα γνωστά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας, παρασκευασμένα με αγνά υλικά κυρίως παραγωγής μας.

Όλα τα κρέατα που θα δοκιμάσετε στη ταβέρνα μας είναι παραγωγής μας. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε την ψητή προβατίνα, καθώς επίσης όλα τα παραδοσιακά πιάτα της περιοχής όπως γίδα βραστή, κατσικάκι γάλακτος, παϊδάκια αρνίσια, λουκάνικα χωριάτικα στα κάρβουνα και άλλους πολλούς εκλεκτούς μεζέδες.

Μπορείτε να συνοδέψετε το γεύμα σας με κρασί δικής μας παραγωγής από σταφύλια που προέρχονται από τους αμπελώνες μας.

Στην ταβέρνα του Μουσάτου τακτικά διοργανώνουμε βραδιές παραδοσιακής μουσικής. Η αίθουσα επίσης διατίθεται για γάμους και βαφτίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου